Rješenja prema Vašim potrebama!

DS4 Crossback 2.0 BlueHDi 180 Sport chic

C4DS_0471Kada su vidjeli kako im ide s “klasičnim” DS4, u Citroënu su odlučili još malo proširiti tu samo za njih otvorenu nišu te su na tržište izbacili crossover. Urbanog šminkera koji izgledom koketira s terencom, a zadržava već prije spomenutu filozofiju potencijalnih vlasnika i vozača. Bez pravog konkurenta u tom tzv. premium crossover segmentu, za očekivati je da će pokupiti one vozače kojima postojeći DS4 nije bio dovoljno otkačen, a žele biti totalno drukčiji od drugih.


Posebnost i originalnost

A da je DS4 Crossback totalno drukčiji od drugih vidljivo je već na prvi pogled. Upadljiva narančastocrvena boja, podignuto podvozje (za 30 mm u odnosu na klasični DS4), crni 18-inčni naplatci, prepoznatljiva coupe bočna linija te atraktivni zadnji spojler upućuju na sličnost s DS4 bratom, ali i na posebnost i originalnost kojom se diči u odnosu na konkurenciju. U unutrašnjosti slična priča, kvalitetni materijali (da, u DS modelima se doista ne štedi na kvaliteti), odličan dizajn već otprije poznat iz DS4 modela koji je ovdje više sportski skrojen.

Za upravljačem vam ništa neće nedostajati, odlična sportska sjedala, udobna, čvrsta, fantastična bočna potpora ne umaraju ni na duljim putovanjima. Dobro pozicioniran multifunkcijski upravljač  (bio bi još bolji da je nešto manji u promjeru), pregledni instrumenti (pozadinsko osvjetljenje se može mijenjati) te 7-inčni centralno postavljeni ekran osjetljiv na dodir će vam dodatno olakšati snalaženje u zvuku, vremenu i prostoru (naravno da je DS4 opremljen navigacijom).

Iako je 7-inčni ekran potpuno funkcionalan i nemamo baš niti jednu zamjerku, konkurencija nas je već dobrano razmazila s većim ekranima tako da bismo i ovdje voljeli vidjeti nešto više inča u dijagonali. Senzore za parkiranje, automatsku klimu, kameru za vožnju unatrag ABS, ASP i ostalo nećemo posebno ni nabrajati jer je to već apsolutna klasika za ovakav automobil.

Izvor: "Netmobil.hr"
Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti.
Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite