Rješenja prema Vašim potrebama!

Škoda Kodiaq

kodiaq5-2

Najavna kampanja trajala je dulje vrijeme, ali sada su napokon sve zavjese koje su priječile pogled na novi Škodin adut spuštene. Službeno je predstavljen novi SUV ovog proizvođača i to pod nazivom Kodiaq.

Svijetu se Kodiaq premijerno pokazao u Berlinu, a šira javnost imat će priliku pobliže ga upoznati tijekom pariškog salona automobila, nedugo nakon kojeg će krenuti i njegova prodaja. Isporuke prvih modela najavljene su za siječanja sljedeće godine.Kodiaq će se nuditi u varijanti sa po pet i sedam sjedala dužine 4,700 milimetara, širine 1,882 mm i visine 1,676 mm. Međuosovinski razmak vozila smještenog na MQB platformu iznosi 2,791 mm. Prostora u njemu ima i više nego dovoljno, a spomenimo samo zapremninu prtljažnika od 720 litara koja raste sve do 2,065 litara preklope li se naslovni stražnje klupe.

Izvor: "Netmobil.hr"


Ova web stranica koristi kolačiće (eng. cookies) radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više informacija o tome možete pronaći u našoj Politici o zaštiti privatnosti.
Ukoliko se slažete sa spremanjem kolačića na vaše računalo odaberite